Conditii de utilizare

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
www.maginstal.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Acest site este intretinut si administrat de www.maginstal.ro

Intregul continut al site-ului www.maginstal.ro - imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date - este proprietatea www.maginstal.ro si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei www.maginstal.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

www.maginstal.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

www.maginstal.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.
Acest site de web si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" cu garantia producatorului sau a reprzentantei acestuia in Romania. www.maginstal.ro nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. www.maginstal.ro nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de la www.maginstal.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

S.C. L&D EXPERT GRUP SRL, proprietarul www.maginstal.ro, se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii.
S.C. L&D EXPERT GRUP SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul www.maginstal.ro, fara acordul dumneavoastra explicit.
Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email in cadrul procesului de inregistrare poate cere ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.maginstal.ro trimitand un e-mail la adresa contact@maginstal.ro.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
www.maginstal.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania www.maginstal.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va primi inapoi banii incasati de www.maginstal.ro pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.
Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorul nostru sau de catre noi.
In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de www.maginstal.ro dar nu si alte despagubiri.
Valoarea maxima a obligatiilor companiei www.maginstal.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de www.maginstal.ro de la acest client. Dupa expedierea produselor, companiei www.maginstal.ro nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea nici returnarea produselor.

Compania www.maginstal.ro isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. www.maginstal.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Compania www.maginstal.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul www.maginstal.ro se incadreaza intre 1 zi si 5 zile lucratoare din momentul inregistrarii comenzii in serverele companiei www.maginstal.ro . In conditii speciale. www.maginstal.ro isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. www.maginstal.ro nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la contact@maginstal.ro .

www.maginstal.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.maginstal.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania www.maginstal.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
Inapoi